Doorgaan naar content
Momenteel gesloten, terug open op zaterdag om 07:30

Over ons

Wij zijn een groeiend en bloeiend familiebedrijf dat bijna 100 jaar bestaat. Ondertussen is de 4de generatie aan zet. Koen Dedrie en Ine Deburchgraeve geven met hun voltallig team het beste van zichzelf en dat proeft u…

In 1926 richtte Marcel Dedrie (°1891-1955) de patisserie op. Deze werd gebouwd op de plaats van de voormalige Amandelbroodfabriek De Haese die in WO I plat gebombardeerd werd. De huidige patisserie is nog steeds op dezelfde plaats te vinden.

1955: zijn zoon Fernand Dedrie zet samen met zijn echtgenote Nelly De Maesschalck de zaak verder. Op dat moment begonnen ze ook brood te bakken op vraag van de klant.

1990: de zonen van Fernand, Rik en Jean-Pierre zijn inmiddels aan de derde generatie toe. Het moment om het assortiment verder uit te breiden.

2023: De 4de en nieuwe generatie Koen Dedrie (zoon van Jean-Pierre) en zijn partner Ine Deburchgraeve nemen de zaak over. Zij kunnen rekenen op de expertise van Jean-Pierre en hun voltallig team. 

Ze respecteren nog steeds de traditie en de oude receptuur en dat proef je, elke dag opnieuw.