Doorgaan naar content
We zijn open van 07:30 tot 18:00

Patisserie

Voor de unieke smaak van onze huisgemaakte patisserie halen we enkel de beste grondstoffen in huis en dat sedert generaties. Dagelijks voorzien we in een ruim assortiment lekkere gebakjes.

Specialiteit: Baba au Rum, frangipanne, zwaantje, fernando, meringuetaarten, crème au beurre,….

Kom gerust ons ruim aanbod bekijken en proeven. We werken tevens met seizoensgebonden bestsellers.

FOLLOW US

(Droog)gebak, fruittaarten, …

  • Bretoense appeltaart (per bakje)
  • Appeltaart feuilletage
  • Fernando
  • Boerentaart (schuimtaart)
  • Oma’s boerentaart
  • Carré confituur
  • Frangipane
  • Fruittaart (gemengd fruit, aardbeien, frambozen) met bladerdeeg, zanddeeg of Bretoens zanddeeg
  • Rijsttaart
  • Mille feuille crème pat.
  • Rouleau
  • Clafoutis
  • Cremeux van limoen
  • Profiterolestaart
  • Bavarois (frambozen, aardbei, passievrucht, ...)
  • Gâteau Princesse (slagroom, frambozen, meringue, ...)
  • Sint-Honoré (bladerdeeg, ananas, slagroom, profiteroles)
  • Vesuvius (biscuit, frambozen, meringue Italienne)

Biscuits

  • Biscuit crème au beurre marsepein, vanille, Grand Marnier
  • Biscuit crème au beurre moka (met of zonder rum)
  • Miserable (boterroom, vanille)
  • Javanais
  • Biscuit, slagroom, fruit
  • Biscuit, slagroom, fruit, bodem meringue
  • Biscuit, slagroom, fruit, dubbele bodem meringue
  • Lancier (biscuit, slagroom, marsepein en fruit)
  • Chocomousse (biscuit, slagroom, chocolademousse)
  • Chocolade Noire (biscuit, frambozen, ganache)

Progrès (amandelkoek) en Vatel (hazelnootkoek)

  • Advocaat (amandelkoek, slagroom, advocaat)
  • Progrès crème au beurre (amandelkoek, praliné crème au beurre)
  • Progrès slagroom (amandelkoek, slagroom)
  • Vatel (crème au beurre van chocolade, hazelnootkoek)

Formaten patisserie

  • Taarten voor meerdere personen (vanaf 4 personen)
  • Individuele taartjes
  • Réductions
  • Petits-fours

Themataart

  • Gepersonaliseerde taart met figuren naar keuze of fotoprint naar keuze