(Droog)gebak, fruittaarten, …
- Bretoense appeltaart (per bakje)
- Appeltaart feuilletage
- Fernando
- Boerentaart (schuimtaart)
- Oma’s boerentaart
- Carré confituur
- Frangipane
- Fruittaart (gemengd fruit, aardbeien, frambozen) met bladerdeeg, zanddeeg of Bretoens zanddeeg
- Rijsttaart
- Mille feuille crème pat.
- Rouleau
- Clafoutis
- Cremeux van limoen
- Profiterolestaart
- Bavarois (frambozen, aardbei, passievrucht, ...)
- Gâteau Princesse (slagroom, frambozen, meringue, ...)
- Sint-Honoré (bladerdeeg, ananas, slagroom, profiteroles)
- Vesuvius (biscuit, frambozen, meringue Italienne)
Biscuits
- Biscuit crème au beurre marsepein, vanille, Grand Marnier
- Biscuit crème au beurre moka (met of zonder rum)
- Miserable (boterroom, vanille)
- Javanais
- Biscuit, slagroom, fruit
- Biscuit, slagroom, fruit, bodem meringue
- Biscuit, slagroom, fruit, dubbele bodem meringue
- Lancier (biscuit, slagroom, marsepein en fruit)
- Chocomousse (biscuit, slagroom, chocolademousse)
- Chocolade Noire (biscuit, frambozen, ganache)
Progrès (amandelkoek) en Vatel (hazelnootkoek)
- Advocaat (amandelkoek, slagroom, advocaat)
- Progrès crème au beurre (amandelkoek, praliné crème au beurre)
- Progrès slagroom (amandelkoek, slagroom)
- Vatel (crème au beurre van chocolade, hazelnootkoek)
Formaten patisserie
- Taarten voor meerdere personen (vanaf 4 personen)
- Individuele taartjes
- Réductions
- Petits-fours
Themataart
- Gepersonaliseerde taart met figuren naar keuze of fotoprint naar keuze